En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı külliyen hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çısoy üründe hata örgülmaması gereken bir fiillemdir.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında müdafaa katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Binalarda belli başlı standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + şube seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol altına hileınmasında önemli bir rol oynar.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makalemızda;

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişi katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamlamanın yerı keşik yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama altına hileınması kolaylaşır ve elan zait zarar vermesi önlenir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks adam yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir Yangın kapısı istanbul süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ivedili çıkış bapları dokuması itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların esaslıca özellikleri zirdaki gibidir:

Report this wiki page